20. sraz eSports.cz


se uskuteční od 24. června do neděle 26. června 2022 v Rekreačním středisku Křižanov.

Rezervační formulář

Aktivity na srazu eSports


Fotbalový turnaj

Pokerový turnaj

Workshopy

Vyhlášení Zlatého Gregora

Ping-pong

A další...

21. sraz eSports.cz 2023, RS Nesměř – #esraz2023


V roce 2022 se sraz uskuteční v termínu od pátku 26. června do neděle 28. června. Místo srazu je Rekreační středisko Nesměř (na dohled od Velkého Meziříčí). Útulné středisko se nachází v romantickém údolí řekny Oslavy, okolo jsou zalesněné vysočinské kopce se zříceninou Templštejn. V blízkosti je i Velké Meziříčí (5 km) s krásným historickým náměstím nebo muzeem silnic.

Samozřejmě jsme si vědomi současné mezinárodní bezpečnostní situace. Nicméně jsme optimisté a doufáme, že to nijak konání srazu neovlivní. I loni a předloni to nakonec klaplo, i přestože ještě v dubnu panovaly nad konáním velké pochybnosti. Co se týče hygienických povinností, zatím akce v takovém rozsahu nevyžaduje ani doklad o bezinfekčnosti. Pokud by se to změnilo, budeme na nastalou situaci reagovat dle metodických pokynů ministerstva zdravotnictví. V areálu je k dispozici fotbalové hřiště, hřiště na volejbal, ohniště nebo gril. Hned u areálu se dá koupat v řece na kamenech, což si možná mnozí pamatují z roku 2014, kdy jsme zde byli naposled.

V areálu je k dispozici fotbalové hřiště, stůl na pingpong, ohniště nebo gril. Kromě toho i paintballové hřiště a lezecké centrum. O využití v průběhu srazu jednáme s provozovatelem.

Všechny účastníky prosíme, aby na místo srazu přijeli v pátek 16. června nejpozději v 18 hodin, lépe ale dříve. Nejdříve však po obědě. Sraz pořádáme proto, abychom se vzájemně poznali, sdíleli spolu zkušenosti, zážitky a zároveň abychom vás motivovali do další práce. V eSports se většinou potkáváme pouze online a sraz je tedy ideální příležitostí, jak se osobně poznat nejen s ostatními spolupracovníky, ale i se zaměstnanci a vedením společnosti.

Sraz pořádáme proto, abychom se vzájemně poznali, sdíleli spolu zkušenosti, zážitky a zároveň abychom vás motivovali do další práce. V eSports.cz se většinou potkáváme pouze online a sraz je tedy ideální příležitostí, jak se osobně poznat nejen s ostatními spolupracovníky, ale i se zaměstnanci a vedením společnosti.

Čeká nás pestrý program. Seznámíme vás s novinkami ve firmě, představíme aktivity, kterým se můžete v rámci eSports věnovat, poměříme síly v různých sportech, pokeru a vyhlásíme také Zlaté Gregory, tedy nejlepší redaktory a redakce uplynulé sezóny. Chystáme i workshopy či přednášky, které by vám měly pomoci v dalším rozvoji.

Ubytováni budeme v pokojích v budově a chatkách s kapacitou od 3 do 7 lůžek. Sprchy a WC budou společná na patře nebo kousek od chatek. Pro každého účastníka bude jako vždy zdarma zajištěno ubytování od pátku do neděle a plná penze, která začíná páteční večeří a končí nedělní snídaní. Pokud by měl někdo specifické požadavky ohledně stravy (vegani, vegetariáni, diety), dejte včas vědět (do registračního formuláře nebo Johanovi či Kubovi) a zajistíme nějakou alternativu v jídle.

Pro každého účastníka bude jako vždy zdarma zajištěno ubytování od pátku do neděle a plná penze, které začíná páteční večeří a končí nedělní snídaní. Pokud by měl někdo specifické požadavky ohledně stravy (vegani, vegetariáni, diety), dejte včas vědět (do registračního formuláře nebo Johanovi či Kubovi) a zajistíme nějakou alternativu v jídle.

Moc si přejeme, abyste na sraz přijeli. Všichni vy, kteří se jakkoliv podílíte na projektech eSports.cz, tedy především na správě klubových webů, onlajny.com, hokej.cz či Tenisovysvet.cz. Téměř povinný je pak sraz pro nováčky, se kterými bychom se rádi seznámili. Jedinou cestou, jak se na sraz přihlásit (případně se odhlásit), je vyplnění registračního formuláře (výše). Deadline pro přihlašování/odhlašování je pátek 2. června ve 23:59. Po tomto termínu už budeme přihlášky a odhlášky řešit individuálně, ale vzhledem k tomu, že se musí objednat jídlo, pití atd., potřebujeme znát co nejpřesněji počet účastníků aspoň týden dopředu.

Jedinou cestou, jak se na sraz přihlásit (případně se odhlásit), je vyplnění registračního formuláře (výše). Deadline pro přihlašování/odhlašování je pátek 10. června ve 23:59. Po tomto termínu už budeme přihlášky a odhlášky řešit individuálně, ale vzhledem k tomu, že se musí objednat jídlo, pití atd., potřebujeme znát co nejpřesněji počet účastníků aspoň týden dopředu.

Spojení: nejlépe se domluvte na společném příjezdu autem, na sraz jezdí lidé z celé republiky, takže pokud nemáte spojení, je velká pravděpodobnost, že vás někdo bude moci vzít autem nebo nabrat někde po cestě, nebojte se zeptat tady na události v diskuzi. Míst k parkování je v areálu dost. Areál leží kousek od nádraží ve Velkém Mezřičí (cca 5 km), ideální spojení je tma z Křižanova, kde zastavují všechny spoje na trase Praha–Havlíčkův Brod– Brno.

Dotazy posílejte mně (Johan Čáp) do soukromé zprávy nebo na johan.cap@esports.cz, případně Jakubu Slunečkovi na jakub.slunecko@esports.cz nebo na sraz@esports.cz. Pokud se někdo zúčastní jen části srazu, specifikujte prosím přesné časy příjezdu/odjezdu v registračním formuláři. Děkujeme a moc se na vás těšíme!

Pokud se někdo zúčastní jen části srazu, specifikujte prosím přesné časy příjezdu/odjezdu v registračním formuláři.

Děkujeme a moc se na vás těšíme!

Termín a místo konání

Termín: 16. 6.–18. 6. 2022

Místo: RS Nesměř

Neváhejte nás kontaktovat!


Pokud se cokoliv na vaší účasti/neúčasti změní, napište e-mail.

773 983 011